Lynrask Mange betalingsalternativer Enkel

Mobilbetaling

Ønsker du å redusere administrasjonsarbeidet uten at det går på bekostning av betalingsalternativene til kundene dine? Da er mobilbetaling noe for deg.

Rett fra systemet ditt

Send SMS med betalingslink

Her kan du legge til hilsen. Enten du er en bilforhandler som skal reservere beløp, tannlege som sender terminfaktura eller ønsker å gjøre et enkelt trekk, kan du gjøre dette direkte fra systemet du benytter. 

 

SMS kan videresendes.

cropped-cropped-favicon-front.png
cropped-cropped-favicon-front.png
cropped-cropped-favicon-front.png
Kredittkort, debEtkort, Vipps eller faktura

Tilby flere betalingsalternativer

Her kan mottakeren betale med Vipps, kreditt-, debetkort eller faktura. 

Klikk på ikonene over for å se hva vi tilbyr din bransje. Er ikke bransjen din oppført, se FrontGO.

Kvittering

Betaling gjennomført

For systemer vi er integrert mot vil du se når betalingen er gjennomført direkte i systemet ditt, uten noen nedlastning av innbetalingsfiler. 

Driver du pasientbehandling, vil pasient/betaler kunne laste ned spesifisert kvittering med hjelp av BankID. Denne er tilgjengelig enten om de betaler med kort, Vipps eller faktura og vil være synlig på linken de har mottatt. 

Bedriftskunder i journalsystem

Skal du fakturere bedriftskunder gjennom journalsystemet ditt, mottar ikke bedriften mobilbetaling, men faktura. Vi undersøker om bedriften tar imot EHF. EHF dukker opp rett i regnskapssystemet og er foretrukket av mange organisasjoner. Tar de ikke imot EHF, blir faktura sendt i post.

Skroll til toppen