Front Tannlege

Mobilbetaling Fakturaoppfølging Fra betaling til bokføring Mindre administrasjon

Front Payment har integrasjon mot Opus Dental. Vi sender ut betalingsalternativer til dine pasienter og registrerer innbetalingene automatisk i din Opus Dental. Tilby betaling via Debetkort, kredittkort, Vipps, eFaktura, EHF-faktura eller faktura per post med Front Payment. Vi står for hele oppfølgingen til betalingen er registrert i Opus Dental.

Kreditt-, Debetkort, Vipps og faktura i et tastetrykk

Hvorfor mobilbetaling

Mobilbetaling gir dine pasienter et utvalg av betalingsalternativer, der de kan velge å betale gebyrfritt fra mobilen. De kan velge mellom kort, Vipps eller faktura. Om faktura blir valgt, sendes faktura på tilgjengelige kanaler til kunden enten som eFaktura, EHF-faktura eller pr post.  Vi følger opp betalingen til den er ferdig bokført i Opus Dental.  

Et tastetrykk unna full oppfølging

Hvordan benyttes mobilbetaling?

  • Før journal ferdig i Opus Dental
  •  Klikk «Mob.bet.»
  • Et «klikk». Så raskt gav du pasienten din flere betalingsmuligheter. Og du… Vi står for oppfølgingen videre. 

Oversiktlige regnskapsrapporter

Du merker kanskje at betalingsløsningen er laget av regnskapsførere?
Vi bryr oss om regnskapet ditt. Dette er grunnen til at vi ikke trekker av noen omkostninger fra innbetalingene. Dette betyr at du slipper bankdifferanse. Alle omkostninger kommer på en faktura en gang i måneden. 
 

Inkluderer OCR-avtale og automatisk innlesning

Automatisk bokføring

Innbetalinger (OCR-filer) blir automatisk registrert i Opus Dental. OCR-filene blir lest inn hver dag før du starter arbeidsdagen. 

Full oppfølgning med et tastetrykk

Fakturer direkte til organisasjoner

Hele kontrollen i Opus Dental

Oppfølging fra betaling er utsendt til betalt

Ferdig bokført

Fakturafinansering

Fakturafinansering – Motta oppgjøret før kunden har betalt.
Fordeler:

  • Likviditetsfordel
  • Du får dekket kostnadene før kunden har betalt.

Fakturaadministrasjon

Fakturaadministrasjon – Motta oppgjøret dagen etter kunden har betalt.
Fordeler:  

  • Oversikt i Opus Dental over om ordren er betalt eller ikke. 
  • Du slipper å forholde deg til regress.  
  • Vi håndterer behandlingsavtaler.
  • Produser behandlingsavtale og hver av terminene blir hentet i forhold til forfallsdato.
  • Behandlingsavtalen kan du korrigere og avslutte direkte i Opus Dental.Du kontrollerer når pasient eller foresatt mottar SMS. 

Hva med eksisterende behandlingsavtaler?

Er du kjeveortoped og ønsker å starte med Front Payment, men er nervøs for eksisterende behandlingsavtaler. Ingen problem, ved oppkobling kan vi tilpasse slik at vi henter kun nye behandlingsavtaler. Om du ønsker vi skal hente alt, er dette også mulig. Betalingsløsningen tilpasses din virksomhet. 

Tips for mindre administrasjon
Den som signerer betalingsavtalen legges inn i foresatt-feltet. Om de skal dele på betalingen. Kan foresatt som mottar SMS-en videresende denne til den andre foresatte. Dette gjør at de administrerer dette mellom seg. Eventuelt om pasienten står som betalingsmottaker, men foresatt ønsker å ta en av terminene. Be pasient om å videresende. 

Jeg ønsker mobilbetaling

Hva nå?

Gi god flyt i arbeidshverdagen med hjelp til å følge opp betalingene, føring i regnskapet, samtidig som kunden din får velge det betalingsalternativet som passer best. Alt dette ved å kun trykke på en knapp. Du velger selv når og hvor ofte du benytter mobilbetaling.  

Kontakt oss

Skriv inn kontaktinformasjonen ved siden av om du ønsker et møte, vite mer eller har noen spørsmål. En Fronter tar snart kontakt.

Samarbeidspartnere

Front Payment portalen

Benytter du Front Payment i dag?

Med Front Payment portalen ser du statuser på betalinger, kan endre SMS-hilsen, finner de mest stilte spørsmålene (FAQ) og mye mer. Du har også god oversikt i Opus Dental, ettersom betalingene blir bokført der via automatisk OCR-innlesning. 

Skroll til toppen